facebook
search

Buurtnieuws

04 november 2016

Vanaf nu kunt u zelf uw buurtnieuws over de Jordaan en Gouden Reael en activiteiten die plaatsvinden in de buurt plaatsen op de vernieuwde site van het Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael, www.jordaangoudenreael.nl
 

Weinig nieuws

20 mei 2016

Helaas komen we op dit moment menskracht te kort bij de redactie van de krant om de webversie van de wijkkrant Jordaan & Gouden Reael up-to-date te houden. Weinig nieuws betekent dus niet dat er niets te melden is. Heeft u buurtnieuws en wilt u daar iets over schrijven dan nodigen wij u uit. U kunt dit sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Mocht Digitaal zijn wij te volgen op facebook.
 

Pop-up restaurant Hugo de Grootkade

04 mei 2016

Amsta-locatie De Poort aan de Hugo de Grootkade is van 9 mei tot en met 4 juni gastheer voor een 'Happietaria'; een tijdelijk restaurant waar je door lekker te eten en te drinken het goede doel steunt.

Menu en openingstijden
Op het menu staan verschillende soorten culinaire hamburgers, voorgerechten, bijgerechten en toetjes met prijzen tussen de 10 en 15 euro. De Happietaria is geopend van maandag 9 mei tot en met zaterdag 4 juni. Het restaurant is zes dagen per week open (gesloten op zondag) en er wordt gegeten in twee tijdvakken: tussen 18.00 en 20.00 uur en tussen 20.00 en 22.00 uur. Op de website kun je meer informatie vinden, de menukaart bekijken en direct reserveren.
 

Training preventie huiselijk geweld

04 mei 2016

CentraM organiseert voor bewoners van de Westelijke Binnenstad een training Bewustwording en preventie huiselijk geweld op vrijdagmiddag 20 mei en op woensdagavond 25 mei. Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met Dian Mekkes,  bel 06 47023554 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Geweld achter de voordeur komt veel voor en kan iedereen overkomen. Ook bij mensen waarbij je het niet zou verwachten. Geweld kent vele vormen: vernederingen over je uiterlijk, stalken, kleineren, slaan, boodschappen doen met de pinpas van een ander, ontspoorde mantelzorg etc. Huiselijk geweld is schadelijk en kan het leven volledig ontwrichten.

 

Dodenherdenking in de Jordaan

02 mei 2016

Voorafgaand aan de Nationale Dodenherdenking op woensdagavond 4 mei kunt u mee lopen in een stille tocht door de Jordaan. De tocht begint om half acht bij het Marnixbad en gaat dan naar de Noorderkerk. Daar volgt de kranslegging en in de kerk is een concert.
 

Noodopvang Vluchtelingen

05 januari 2016

In de wijkkrant die verscheen op 16 december 2015 stond onderstaand artikel van Simon Trommel over de noodopvang voor vluchtelingen aan de Marnixstraat. Als u de hele krant wilt lezen kunt u die hiernaast downloaden.

Noodopvang vluchtelingen Marnixstraat


De opvang voor vluchtelingen die in de week voor Kerstmis aan de Marnixstraat open gaat, biedt ook voordelen voor de hele buurt. Dat zegt Harry Doef, directeur Zorg van het Leger des Heils Amsterdam, dat de opvang runt.
 

Pagina 1 van 9

Archief buurtkrant

Meer hierover…

Culturele activeiten

Meer hierover...

Adverteren

Meer hierover...

Deze Webkrant is een uitgave van Stichting Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael